Gündem

İSKİ Uyarıyor Tam 30 Saat Su Kesintisi Yaşanacak!

İstanbul Su ve Kanalizyasyon İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan son dakika uyarısına göre İstanbul’da 13 Mart 2018 tarihinden itibaren su kesintisi yaşanacak. Söz konusu yaşanacak su kesintisinin hangi bölgelerde olacağını sizlere açıklıyoruz.

İSKİ’nin internet sitesi üzerinden yapılan son duyuruda 13 Mart 2018 tarihinden olmakla beraber saat 10:00’dan itibaren kesinti yaşanacak.

SU KESİNTİSİ YAŞANACAK BÖLGELER

Beyoğlu’nda su kesintisi yaşanacak bölgeler;

Kaptan Paşa, Piyale Paşa, Fetih Tepe, Piri Paşa, Keçeci Piri, Kulaksız, İstiklal, Yenişehir, Hacı Ahmet, Bostan, Bülbül, Kocatepe, Çukur, KalyoncuKulluğu, Sururi Mehmet Efendi, Yahya Kahya, Çatma Mescit, Kamer Hatun, Hüseyinağa, Kuloğlu, Şehit Muhtar, Cihangir, Kılıç Ali Paşa, Firüz Ağa, Evliya Çelebi, Şahkulu, Asmalı Mescit, Katip Mustafa Çelebi ve Tomtom Mahalleleri ile Ömer Avni, Örnektepe ve Pürtelaş Hasan Efendi Mahallerinin üst kotları.

Şişli’de su kesintisi yaşanacak bölgeler;

Gülbahar, Mecidiyeköy, Kaptan Paşa, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, İnönü, Ergenekon, Bozkurt, Eskişehir, Feriköy, Yayla, Kuştepe, İzzetpaşa, Esentepe ve Fulya Mahallesi.

Kağıthane’de su kesintisi yaşanacak bölgeler;

Gültepe, Harman Tepe, Telsizler, Ortabayır, Çağlayan, Hürriyet, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Nurtepe, Hamidiye ve Merkez Mahalleleri ile Yahya Kemal Mahallesi üst kotları.

Beşikkaş’ta su kesintisi yaşacanacak bölgeler;

Levent, Etiler, Ulus, Nispetiye, Kültür, Akat, Rumelihisarı, Gayrettepe, Dikilitaş, Balmumcu, Yıldız ve Levazım Mahalleri ile Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme bölgelerinin üst kotları.

Eyüp Sultan’da su kesintisi yaşanacak bölgeler;

Hasdal Askeri Kışlası, Kemerburgaz (Mithatpaşa ve Mimarsinan) ve Göktürk Mahalleri

Söz konusu bu bölgede yaşayan vatandaşların 13 Mart tarihi yaklaşmadan ihtiyaçlarını giderebilecekleri su deposu hazırlamaları ve mağduriyet yaşamamaları adına uyarılarılarda bulunuldu.

Kamupersoneli.net I ANKARA