Gündem

İstanbul Adliyesi Taşerona Kadro Sınav Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda taşerona kadro için gerçekleştirilen sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. 

Ayrıca söz konusu sınav sözlü olarak gerçekleştirildi. Konu ile ilgili olarak İstanbul Adliyesinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan taşerona kadro sınav sonuçlarının açıklandığına ilişkin duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte yayımlanan duyuru:

TAŞERONA KADRO SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda “01.01.2018 tarih ve 3088 sayılı Resmi Gazete Yayınlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar” kapsamında, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 02.01.2018 tarih ve 11/1108 sayılı Olur’u dikkate alınarak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Tespit Komisyonu tarafından Sürekli İşçi kadrosuna geçiş şartlarını taşıyan ve Sözlü Sınava katılmaya hak kazanan kişilere ilişkin listede yer alan personelin 01-07 Mart 2018 tarihlerinde İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Sınav Kurulunca yapılan ve 07.03.2018 tarihinde yayınlanarak ilan edilen sınav sonucuna yapılan itirazların değerlendirilmesi sonucunda belirlenen Kesin Sözlü Sınav Sonuçları ekli listede yer almaktadır.” ifadelerine yer verildi.