Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 40 Bin Personel Mi Alacak? İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Açıklama Geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun’dan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde 40 bin personel alımı hakkında açıklama geldi.

Gün içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 40 bin personel alımı yapacağı iddia edilmiş ve İBB’de çalışmak isteyen pek çok kişi personel alımı hakkında araştırma yapmaya başlamıştı.

İBB’DEN YALANLAMA GELDİ

Ancak bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’dan açıklama geldi.

Ongun kişisel twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında 40 bin personel alımı haberlerini yalanladı ve;

“Bazı haber portallarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 40 bin personel alımı yapılacağına dair haberlerin hiçbir doğruluk değeri yoktur, kamuoyunun bilgisine.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 40 Bin Personel Mi Alacak? İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Açıklama Geldi!

İDDİA NEYDİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesine 40 bin personel alımı yapılacağı iddia edilmişti.

Ayrıca İBB’nin ilk etapta, Zabıta Daire Başkanlığı, İBB Güvenlik müdürlüğü, Yol Bakım ve Altyapı koordinasyonu da dahil olmak üzere tüm şirketlere işçi ve personel alımı yapılacağı ifade edilmişti.

Yapılan açıklama sonrası iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı…

Bir Yorum

  1. İş kurda benim kaydım var 3 aydır işsizim iş kur a müracat ediyorum ancak burada yazılan ilanlardan haberleri olmadığını söylüyorlar. Ben gebze pendik iş kurda kayıtlıyım aktif görüşüyorum. Hanki taraf yalancı hanki taraf yalancı neden aramıyorlar bu kadar binlerce kamu personeli aranıyorsa bizim neden haberimiz yok telefonum 05363357675 yalan değilse arayın buradayım e ve g sınıfı opt.tır ve ağır vasıta şöförüyüm iş kamyonu ve kar küreme aracı kullanıyorum belediye veya diğer kurumlardan iş teklifi bekliyorum. Iskalamayan burada yalan haber yapmasın.