Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde kritik istifa!

23 Haziran seçimlerinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi koltuğuna oturan CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun suya zam açıklaması ile herkesi şaşırttığı bu süreçte İstanbul Büyükşehir Belediyesinde kritik bir istifa geldi.

BALIKESİR’DEN GELEREK GÖREVİ ÜSTLENMİŞTİ

Güçlü bir özgeçmişe sahip olan ve daha önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcılığı yapan ve daha sonra geçtiği Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Taylan Engin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağırmasıyla Balıkesir’den gelip, Ulaşım Daire Başkanlığı görevini üstlenmişti.

İBB ULAŞIM DAİRE BAŞKANI İSTİFA ETTİ 

 Ulaşım Daire Başkanlığının bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir ile uyuşmazlık yaşanmasının ardından Ulaşım Daire Başkanı öğretim üyesi Dr. Taylan Engin istifa ettiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde kritik istifa!

Engin’in istifa haberini İBB Basın Danışmanlığı Koordinatörü Şükrü Küçükşahin açıkladı. Taylan Engin’in istifa ettiğini dile getiren dilekçesini çarşamba günü teslim ettiğini bildirdi.

UYUMLU ÇALIŞMA SERGİLEYEMEDİKLERİ İÇİN

Küçükşahin yaptığı açıklamada, “Uyumlu bir çalışma sergileyemedikleri şeklinde değerlendirme yapmak daha doğru bir ifade olur” dedi.