Gündem

İstanbul'da İplik Fabrikasında Yangın! Alevler Durdurulamıyor!

İstanbul’da faaliyet halinde olan ve Zeytinburnu Davutpaşa’da bulunan bir iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığı açıklandı.

Çıkan yangın kısa süre içerisinde bütün fabrikayı sararken Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan çok sayıda itfaiye ve acil servis ekibi olay yerine sevk edildi. Henüz kontrol altına alınmayan yangının çevre binalara sıçrama tehlikesi yüzünden tahliyeler devam ediyor.

6 ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin, büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Sabah saat 06.45 civarında fabrikanın çatı kısmında çıkan yangının çıkış nedeni henüz belli olmazken daha büyük bir zararar sebep olmaması adına çalışmalar hızlandırılıyor.

Çatıda başlayan yangın alt kattaki depoya kadar ulaştı. Fabrikada kimyasal maddelerin de olduğu belirtiliyor. Yangının çevre binalara da sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösteriyor. 

Vatandaşların sokağa girmesine izin verilmiyor. Fabrika yangınından çıkan dumanlar İstanbul’un birçok noktasından görülürken gökyüzünde korkunç görünltüler telefon kameralarına yansıdı.

Kamupersoneli.net I ANKARA