Gündem

İstanbul'da Tapu'da Rüşvet Operasyonu: 33 Tutuklama Kararı !

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen operasyonda, Mali Polisler, Esenyurt Tapu Dairesi’nde görevli bazı memur ve müdür yardımcılarının rüşvet alıp verdikleri hakkında bilgi edindiler. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilerin rüşvet alarak iş yaptıkları tespit edildi.

Emlakçılar Olmadan Vatandaş Mağdur Edilmiş

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda bölgedeki emlakçılardan şüphelilerin rüşvet aldıkları ortaya çıktı. Vatandaşların işlemleri emlakçılar olmadan ya aksatılıyordu ya da halledilemiyordu.

3 Müdür, 16 Memur Tutuklandı

Sözcü’nün haberine göre; Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda, vergi dairesinde çalışan 3 müdür, 16 memur ve 32 emlakçı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Binlerce lira rüşvetin dönmesine sebep olan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah adliyeye sevk edildi. Aralarında 13 memur ve 3 müdürün bulunduğu 33 şüpheli ise tutuklandı.

Hamile olan 3 memurunda aralarında yer aldığı 18 şüpheli için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA