Gündem

İstanbul'da Terör Alarmı! AVM'nin Otoparkına Bombalı Araç Bıraktılar!

Terör örgütü DEAŞ’a bağlı oldukları belirlenen 4 kişi İstanbul Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin otoparkına bombalı araçla girdiler. Ekiplerin müdahalesiyle eylem yapılamadan sonlandırıldı. Yakalanan 4 kişi gözaltına alındı. 

BOMBALI ARAÇLA AVM’DE EYLEM YAPACAKLARDI

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde yaşanan yangın ve patlama eylemleri üzerine bir çalışma başlattılar. Güvenlik güçlerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir otomobilin izine ulaşıldı. Terör örgütü DEAŞ’a bağlı oldukları ve eylem yaptıkları anlaşılan şüpheliler adım adım izlendi. 

Aile gibi davranan şüphelilerin otomobille hareket etmeleri üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir operasyon başlattılar. İstanbul Bayrampaşa’da bulunan bir AVM’nin otoparkına bıraktıkları araçtan uzaklaşmaya çalışırken polis ekipleri harekete geçtiler.

TEM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 4 şüphelide yakalanırken bir şüpheli ayağından vuruldu. 

OTOMOBİLDE BOMBA BULUNDU

Emniyet kaynakları; şüphelilerin park ederek bıraktığı otomobilde yaptığı incelemede parça tesirli, uzaktan kumandalı el yapımı güçlü bir bombanın çıktığını belirtti. Bomba uzmanlarının araçtan çıkanları incelemesi devam ediyor.

Kamupersoneli.net – ANKARA