Gündem

İstanbul'da uçak kazasının nedeni açıklandı! Pegasus uçak kazası neden oldu? 183 kişi içinde ölü ve yaralı var mı?

Son dakika İzmir İstanbul seferini yapan Pegasus havayollarına ait uçağın yaptığı kaza sonrasında vatandaşlar merakla uçağın neden kaza yaptığını araşrtırmaya başladı.

UÇAK KAZASI ÖLÜ VE YARALI VAR MI?

Pegasus uçak kazası sonrasında kazanın neden kaynaklandığı, ölü ve yaralıların olup olmadığı hakkında vatandaşarlar Pegasus uçak kazası neden oldu? 183 kişi içinde ölü ve yaralı var mı? sorularının cevaplarını arıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan uçak kazasında ölü olmadığı ama 21 kişinin yaralandığı bildirildi.

UÇAK KAZASI NEDEN OLDU?

İstanbul'da uçak kazasının nedeni açıklandı! Pegasus uçak kazası neden oldu? 183 kişi içinde ölü ve yaralı var mı?

Ayrıca Bakan Turhan uçağın neden kaza yaptığı hakkındaki açıklamasında ise uçağın sert iniş yapmasından dolayı kaza yaptığını açıkladı.

PEGASUS UÇAĞI ÜÇE AYRILDI

İzmir İstanbul seferini yapan Pegasus havayollarına ait uçağın korkunç kaza sonrasında üç parçaya ayrıldığı görüldü. Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık, güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edildiği açıklandı. Sabiha Gökçen’de tüm uçak seferleri iptal oldu. İniş ve kalkışa izin verilmiyor! Binlerce yolcu mağdur durumda. Yetkililerden haber alınamıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçağın pistten çıkmasına ilişkin soruşturma başlattı.
.