Gündem

İstanbul'da Yağış Etkisini Artırdı!

Yetkililerin ve uzmanların günlerdir uyarılarda bulunduğu etkili yağış İstanbul’da kendini göstermeye başladı. Yağmurun iş çıkış saatinde etkisini artırmasıyla kentin bir çok noktasındaki yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. 

İSTANBUL’DA ETKİLİ YAĞIŞ KENDİNİ GÖSTERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan uyarıların ardından kimi vatandaşların yollarda tedbir aldığı görülürken yaşanan durumdan en çok araç kullanıcıları etkilendi. Yağışın özellikle İstanbul’un Silivri, Beykoz ve Çekmeköy taraflarında etkili olduğu aktarılırken Silivri’de araçları ilerlemekte güçlük çekti. 

Beykoz ve Çekmeköy’de etkili olan yağış nedeniyle, Kavacık’tan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı yollarında trafik yoğunluğu oluştu. Yaşanan yoğunluk nedeniyle toplu taşımalarda gecikmeler yaşanırken çok sayıda vatandaş yağmur altında otobüs bekledi. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Çatalca Terkos civarında gün içinde metrekareye 107 kilogram yağış düştü. Yağış akşam saatlerinden sonra şehir merkezinde etkili olacak” denildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA