Gündem

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Tutuklandı

Uyuşturucu ticareti iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan daha sonra savcılığın itirazı ile tekrar gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. savcılığın itirazı sonucunda Bakırköy  3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında tutuklamaya yönelik yakala kararı çıkarıldı. Çıkarılan karar kapsamında Ö. C. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden sonra Bakırköy Adliyesine götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. Bakırköy 6. Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine götürüldü.

SAVCILIKTAN İTİRAZ

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiası ile açığa alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. gözaltına alınmıştı. Ancak Ö. C. önceki gün çıkarıldığı hakimlik tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Savcılığın dün yaptığı itiraz sonucu, Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği, Ö.C’nin tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarmış ve Ö.C. yeniden gözaltına alınmıştı.

Kamupersoneli.net | ANKARA