Gündem

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısına Uyuşturucu Suçlaması!

Polis ekipleri Atatürk Havalimanı’nda uyuşturucu kuryeliği yapan bir kişinin gözaltına alınmasının ardından söz konusu şüpheliyle bağlantısı olan ve uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanması için operasyon gerçekleştirildi. 

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlar kapsamında polis ekipleri şüphelilerin evlerinde arama alışması yaptı. Yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu ile ilgili soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Soruşturma kapsamında polis ekipleri operasyonu genişleterek, ev kiraladığı ve şüphelilere yardım etmek istediği iddiası ile İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. ‘yi gözaltına aldı.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayına götürüldü.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI 

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. savcılığa ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle Nöbetçi Bakırköy 2. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlik Ö. C.’yi dli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bıraktı. Ayrıca Ö. C. için yurt dışına çıkış yasağı konuldu. 

Kamupersoneli.net | ANKARA