Gündem

İstanbul Havalimanı'nda yemek fiyatlarını görenler şok oldu! 1 sosisli 36 TL!

Türkiye’de geçtiğimiz yıl bir çok tartışmayı beraberinde getiren İstanbul Havalimanında satılan yiyecek ve içecek fiyatları gündem oldu. Atatürk Havalimanı’nın kapatılmasıyla birlikte hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı’ndaki yiyecek ve içeceklerin fiyatları herkesi şaşırttı.

GÖRENLER HAYRETE DÜŞÜYOR

Tayakadın ile Akpınar köyleri arasında kurulan İstanbul Havalimanı’ndaki dükkan kiralarının çok yüksek olması yiyecek ve içeceklere de yansımaya başladı. Esnaf yüksek kira fiyatlarını ödemek için yiyecek ve içecek fiyatlarını çok yüksek fiyattan satmaya başladı.

1 SU 10 TL

Sosyal paylaşım platformlarında yapılan bir paylaşımda bir adet ekmek arası sosis ve bir suyun fiyatı görenleri hayrete düşürdü. Sosislinin 36 TL, suyun ise 10 TL’ye satıldığı İstanbul Havalimanında, yolcular fiyatların en kısa sürede düşmesini bekliyor.

İstanbul Havalimanı'nda yemek fiyatlarını görenler şok oldu! 1 sosisli 36 TL!

DÜKKAN SAHİPLERİ KİRALARDAN ŞİKAYETÇİ

Dükkan sahipleri kiraların yüksek olmasından dolayı zarara uğradıklarını ifade ederek bu fiyatlardan satış yaptıklarını belirtiyor. Yolcular ve dükkan sahipleri, hem dükkan hem yiyecek fiyatlarının düşürülmesini bekliyor.