Gündem

İstanbul Maltepe'de Korkunç Kaza! 12 Araç Karıştı, Yaralılar Var

Yaşanan korkunç kaza İdealtepe Mevkiinde Kartal istikametinde saat 01:30 sularında meydana geldi.

Yağış nedeniyle kaygınlaşan yolda bir otomobil sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı. Kaza sonrasında aynı yönde seyreden 11 otomobil daha kazaya dahil oldu.

Feci kazayı gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

SIKIŞAN YARALILAR KURTARILDI

Polis ekipleri D-100 Karayolu Kartal istikametini trafik akışına kapattılar ve itfaiye ekipleri kaza yerine gelerek araçlarda sıkışan vatandaşları kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

Sıkışan vatandaşı kurtaran itfaiye ekipleri, yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti.

KORKUNÇ KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen korkunç kazada yaralanan sürücüler ve panelvan araç içerisinde sıkışan kişiler ise ilk müdahale sonrası bölgeye sevk edilen ambulansla Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı…

KAZAYA KARIŞAN SÜRÜCÜDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kazaya karışan sürücülerden B. Y açıklamasında ise;

Seyir halinde giderken araç birden kendini savurmaya başladı, ondan sonra kontrolü kaybettim. Bariyere bir iki çarptıktan sonra arkamdaki araçlardan da kaza sesi duymaya başladım.

Ben araçtan indikten sonra beş altı aracın kazaya karıştığını gördüm. Yaralılar ambulansa götürülüyordu o sırada ben kendim çıktım.

Kendimde bir sıkıntı yok, araçta da maddi hasar var. Cana geleceğine mala gelsin, şükürler olsun Allahımıza böyle bir kaza atlattık” dedi.