Gündem

İstanbul Sancaktepe'de Sulama Suyu Kazası: Şehit Polisimiz Var

İstanbul Sancaktepe’de ağaçların sulanması sırasında karayoluna akan suyun zemini kayganlaştırması sonucunda bir polis motosikletiyle kaza yaptı ve görev şehidi oldu.

BİR POLİS GÖREV ŞEHİDİ OLDU

Söz konusu kaza önceki akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Yol kenarında bulunan ağaçların sulunması sırasında akan su yola döküldü ve yol kayganlaştı. Yoldan geçen polis ise görev sırasında seyir halinde bulunduğu motosikletiyle kontrolünü kaybetti.

Meydana gelen kaza ağır yaralanan polis Kartal Lütfi Kırdal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da hastaneye giderek kazayla ilgili bilgi aldı ve şehit polisin yakınlarıyla görüştü. Şehit polisimin cenazesi ise dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde yapılan törenin ardından Tokat’a gönderildi.

Sabah Gazetesinden Emir Somer’in aktardıklarına göre İstanbul’da yol kenarında fıskiyelerden yola akan sular yolu kayganlaştırıyor ve ölüm tuzağına dönüşüyor. Uzmanlar tarafından bu durumun özellikle motosiklet sürücüleri için tehlike oluşturduğunu ifade ediyor.