Gündem

İstanbul Taksim'de Yılbaşı Kutlamasının Olup Olmayacağı Belli Oldu

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç Taksim’de yılbaşı kutlamasının olup olmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul Taksim’de yılbaşı kutlaması olacak mı? Tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

KUTLAMALARA VE TOPLANMALARA İZİN VERİLMEYECEK

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, Beyoğlu’nda yılbaşı kutlamaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. İsmail Kılıç açıklamalarında yılbaşı kutlamalarında tedbirlerin üst seviyede olacağını belirtti. Ayrıca İsmail Kılıç açıklamalarının devamında halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacağını ve toplanmalara izin verilmeyeceğini bildirdi. Ayrıca İsmail Kılıç İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı’na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı’ndan girişlerde önlem alınacağını ifade etti.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim’de bir otelde huzur toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda ilçenin güvenliğinin sağlanması için  alınan önlemler ele alındı. Ayrıca söz konusu toplantıda vatandaşlar güvenlik konusunda bilgilendirildi.

BEYOĞLU KAYMAKAMI AÇIKLAMA YAPTI

Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü de bir açıklama yaptı. Savaş Ünlü emniyetin, vatandaşı doğrudan ilgilendiren bir alan olduğunu belirtti ve “Vatandaşlarla iç içe olmak, onların desteğini almak ve onları bilgilendirmek bu açıdan çok önemli. Bunu da 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gördük. Emniyet teşkilatımız vatandaşla diyalog halinde önemini ortaya koymuştur. Polisimize başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum