Gündem

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Seçim Sonuçları Açıklandı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler doğrultusunda İTO’nun yeni başkanı belli oldu. İTO Başkanı seçimlerine ilişkin detaylar haberimizde…

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar geçtiğimiz hafta vefat etmişti. İstanbul Ticaret Odası vefat eden İbrahim Çağlar’ın yerine yeni başkan seçildi. İstanbul Ticaret Odasında bugün yeni başkan seçimi yapıldı. Yapılan seçimlere göre Murat Kalsın 3 oy alırken Öztürk Oran ise 7 oy alarak İstanbul Ticaret Odası Başkanı olarak seçildi.

İstanbul Ticaret Odasında 2018 yılının Nisan ayında Olağan Genel Kurul toplantısı yapılacak. Yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısına kadar İstanbul Ticaret Odası Başkanlığını Öztürk Oran yönetecek. Peki Öztürk Oran kimdir? İşte tüm detaylar…

ÖZTÜRK ORAN KİMDİR?

Öztürk Oran 1956 yılında Kars ilinde dünyaya geldi. Oran, eğitim hayatını Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünden ve Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü Bütçeleme ve Standart Maliyetler Uzmanlık Programı’ndan mezun olarak tamamladı. Bunun yanı sıra İTO Başkanlığına seçilen Öztürk Oran 1974 yılında Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığında memur olarak çalışma hayatına başladı.

Öztürk Oran 2 yıl Vakıflar Bankası T.A.O’da, 16 yıl da Faisal Finans Katılım Bankası’nda olmak üzere toplamda 28 yıl boyunca bankacılık sektöründe memurluktan yönetim kurulu üyeliğine kadar neredeyse her kademede çalışmıştır. Ayrıca Öztürk Oran İstanbul Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de gerçekleştirmiştir. Ayrıca Öztürk Ora 2015 yılı Haziran ayından bu yana Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA