Gündem

İstanbullular Dikkat! Sabah Saatlerinden İtibaren Bu Yollar Trafiğe Kapalı Olacak

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İstanbul’da bazı törenler düzenlenecek. Bu törenler kapsamında İstanbul genelinde bazı yollar trafiğe kapalı olacak. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

İSTANBUL’DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kapalı olacak yollar hakkında bilgi verdi. Sabah saatlerinden öğleden sonraya kadar geçerli olacak bu uygulamaya ilişkin yapılan basın açıklaması ve detayları şu şekilde,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yayımlanan Duyuru

30.08.2018 tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftasının 96. Yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında 07.00 ile 14.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir. 

Trafiğe Kapatılacak Güzergâhlar Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi gidiş ve gelişler, D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl caddesinden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı’dan Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan caddesinden Vatan Caddesi girişi, Sofular caddesinden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar caddesinden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz caddesinden Vatan Caddesi girişi, Akşemsettin caddesinden Vatan Caddesi girişi, Ordu Caddesinden ve Atatürk Bulvarından Vatan Caddesi girişi, Keçeci Meydan Sokak’tan Vatan Caddesi girişi, Vatan Caddesine çıkan tüm Cadde ve Sokaklar. 

Alternatif Güzergâhlar Millet Caddesi. Fevzipaşa Caddesi. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Kamupersoneli.net – ANKARA