Gündem

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde! Dikkat çeken paylaşım

Türkiye’nin merakla beklediği enerji müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ağustos ayında duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün yeni bir müjde açıklanacak. 

Karadeniz’de Tuna-1 lokasyonundaki çalışmalarını tamamlayan Fatih sondaj gemisi, yeni doğalgaz rezervi keşfederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün helikopterle gemiye çıkarak müjdeyi buradan bizzat kamuoyuna duyuracak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Cuma namazının ardından yakın ekibi ile birlikte İstanbul’a geçti ve Erdoğan’ı Fatih gemisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez karşılayacak.

BAKAN DÖNMEZ’İN PAYLAŞIMI 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sosyal medya hesabından çok önemli bir paylaşım yaptı. Dönmez açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Önce söktük, sonra boğazı aştık, tekrar birleştirdik, kazdık, bulduk”

Bakan Dönmez’in, “Müjdeler olsun” etiketi ile paylaştığı görüntüde ise Fatih sondaj gemisinin söküm işlemleri ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadeniz’e uğurlanması yer aldı.

Videoda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çarşamba günkü grup toplantısında, “Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerine görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız” açıklaması da yer aldı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde! Dikkat çeken paylaşım