Gündem

İYİ Parti Lideri Akşener'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Konusunda Açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katılmış olduğu bir etkinlik kapsamında yapmış olduğu konuşmasında EYT konusuna değindi. 

Bu konuda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Meral Akşener, İYİ parti önergesinin reddedilmesi konusuna değindi. EYT yasasının siyasi nedenlerden dolayı çıkarılamadığını dile getiren İYİ Parti Lideri EYT konusunda kararlılık vurgusunda bulundu. 

MERAL AKŞENER’DEN EYT AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin 1. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Meral Akşener, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözümüne yönelik Meclis araştırma önergesinin reddedilmesi konusuna değindi. Bu kapsamda ret oyu kullanan AK Parti ve MHP milletvekillerine yönelik bazı eleştirilerde bulunan Meral Akşener, İYİ Parti’nin bu sorunu çözeceğini söyledi. Meral Akşener’in yapmış olduğu eyt açıklamasının detayları şöyle, 

“81 milyon vatandaşımızın gözü önünde oldu. İYİ Parti milletvekilleri emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini giderebilmek için çırpınıyor. 40 milletvekilimiz, 40 çeri gibi buldukları her fırsatta milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir sorunun çözümü üzerine gidiyor. Yanar döner siyasetin manevraları, milyonlarca vatandaşın umudunu yerde bıraktı. Milletimize sesleniyorum, senin için kalkan elleri not et. Senin hayrına bir önergeyi şahsi hesaplarla engelleyenleri not et. İYİ Parti, Türk Milletinin Meclisi’nde, Türk Milleti için mücadelesinden geri adım atmayacak. Milletin bu derdini çözeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yaşı 40 üstü olanların primler yarım ödensin eşitlik olsun genc ile