Gündem

İyi Parti Lideri Akşener'den İşsizlik ve İstihdam Açıklaması

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamalarında işsizlik ve istihdam hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi. Akşener, beraberindeki partililerle eski Mardin’deki 1. Cadde esnafına ziyarette bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. Meral Akşener ayrıca bir açıklama yaparak işsizlik ve istihdama ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“İYİ PARTİ EKONOMİDE GENÇLERE GÜVENECEK”

Meral Akşener işsizliğin önüne geçecek adımları atarak gençlere istihdam yaratılmasının partisinin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Ayrıca Akşener açıklamalarında üniversiteden mezun olanlara destek verileceğini ifade etti ve “Üniversiteden mezun olan, işini yapmak isteyen, bir fikri olan, iş kurmak isteyen gençlerimize 50 bin Türk lirası bir desteğin devlet eliyle verilebilmesi için ekonomiden sorumlu arkadaşlarımıza talimat verdim. İYİ Parti ekonomide gençlere güvenecek, onların arkasında duracak ve o fikirlerin hayata geçmesi için iş kurmanıza yardım edecek.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA