Gündem

İyi Parti Lideri Akşener: KPSS'den 90-95 Puan Alan Gençlerin Ataması Yapılmıyor, Mülakatı Kaldıracağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de İyi Parti binası açılışına katıldı. Katıldığı etkinlik kapsamında halka seslenen İyi Parti Lideri Akşener, siyaset gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener konuşmasında ayrıca kamu kurumlarına memur alımlarında uygulanan sözlü sınav uygulamasına çok sert tepki gösterdi ve seçilmeleri halinde kaldıracaklarını duyurdu.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER’DEN SÖZLÜ SINAV AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuya dair yapmış olduğu açıklamasında, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının, Kamu Personeli Seçme Sınavı sorularını çaldığını hatırlatarak bu durumdan çok sayıda kişinin mağdur olduğunu ifade etti.

“Kendi çocuklarınızı Amerikanın en iyi okullarında çuvalla para vererek okuttunuz. Bu ülkenin gariban evlatlarını işsizliğe mahkum ettiniz. Sorular çalınıyor, FETÖ ile yaptıkları çukur ittifakının neticesinde sorular çalındı. Sonra aldatıldık kusura bakmayın dendi.”

90-95 ALAN GENÇLERİ SÖZLÜ SINAVDA ELİYORLAR’

Sözlü sınav uygulamasına ilişkin açıklamalarında ayrıca KPSS’den yüksek puan alan adayların sözlü sınavlarda elendiğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener verilen sözlü sınav puanlarıyla gençlerin atamalarının yapılmadığını ifade etti.

Açıklamalarının son bölümünde sözlü sınavı kaldıracaklarını ifade eden İyi Parti Lideri Akşener konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı.

”Kendi çocukları iş sahibi olduğu için işlere yerleştirenlere hiç bir şey yapılmadı. KPSS’den bahsediyorum, bu gençlerin haklarını yerine getirmek için atılmış tek bir adım yoktur. Şimdi yeni bir üçkağıt çıkardılar. KPSS sonrası 90-95 puan alan gençleri sözlü sınava alıyorlar. Orada 30-20 puan veriyorlar, o gençler tayin edilemiyor. Buradan size söz , iş başına gelir gelmez, mülakat sözlü sınavını ortadan kaldıracağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. önüne gelen iktidar memur alımını oy potensiyeli olarak kullanıyor zaten hepsi yalan, bu memur alımında her partinin parmağı var hele açıktan alım icat ettiler mülakatı da eklediler evlere şenlik, şuan yasalara göre oy kullanmayana para cezası veriliyor şu adaletsiz ortamda oy kullanmak için üstüne para verseler yine oy kullanmam