Gündem

İyi Parti Lideri Meral Akşener'den Sert KPSS Paylaşımı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak, kamu kurumlarına memur alımlarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. İyi Parti Lideri Akşener yapmış olduğu paylaşımında FETÖ tarafından KPSS sorularının çalınmasına atıfta bulunarak bazı değerlendirmelerde bulundu.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER’DEN KPSS PAYLAŞIMI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener resmi Twitter hesabı üzerinden Kamu Personeli Seçme Sınavı aracılığıyla memur alım alımlarında yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek sert bir paylaşımda bulundu. İyi Parti Lideri Akşener yapmış olduğu paylaşımında 2010 yılında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından KPSS sorularının çalınmasına atıfta bulunarak çalanında çaldıranında çocuğunun işe girdiğini söyledi. 

Soruların çalana da çaldırana da hakkını helal etmediğini ifade eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu ifadeleri kullandı,

”Sorular çalınıyor, çaldırıyorlar. Çalanlar da, çaldıranlar da KPSS ile çoluğunu çocuğunu işe yerleştiriyor ama sizin çocuklarınız yine işsiz. Şimdi size soruyorum; soruları çalanlara ve çaldıranlara, haklarınızı helal ediyor musunuz? Ben de “Haram zıkkım olsun!” diyorum!”

Kamupersoneli.net – ANKARA