Gündem

İzmir Buca'da Üniversite öğrencisi Sude'nin şüpheli ölümü

Dokuz Eylül Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Sude Yalvaç, dün sabah, yalnız yaşadığı Yenigün Mahallesi 264/1 Sokak’ta bulunan bir apartmanın 5’inci katındaki dairesinden beton zemine düşmüş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de olay yeri ile genç kızın evinde geniş çaplı inceleme yaptı.

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Sude Yalvaç’ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olayın intihar olup olmadığını araştırıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yalvaç’ın, 6 ay önce eğitimine daha rahat devam edebilmek için Karşıyaka’da ailesi ile yaşadığı evden Buca’daki rezidansa taşındığı öğrenildi.

BUNU NASIL YAPAR!

Komşuları ve site yönetimi tarafından sevecenve yardımsever kişiliği ile tanınan genç kızın ölümü büyük üzüntü yaşattı. Genç kızın ölümü ile yıkılan aile bireyleri sinir krizi geçirdi.

Talat-Halime Yalvaç çifti, kızlarının intihar etmiş olabileceğine inanmadıklarını belirterek “Bunu nasıl yapar?” diye feryat etti.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, genç kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na kaldırıldı.