Gündem

İzmir'de ev kiraları ve satış fiyatları 2 katına çıktı! Ayda bebeğin babası Uğur Gezgin isyan etti

İzmir’i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra mucize bir şekilde kurtarılan ve köfte ekmek istemesi ile hatırlanan Türk milletinin aklına kazınan Ayda bebeğin babası Uğur Gezgin gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk oldu ve kendisine sorulan soruları yanıtladı. Uğur Gezgin’in ev fiyatları hakkında yaptığı değerlendirmeler dikkat çekti.

Uğur Gezgin deprem hakkında yaptığı açıklamalarında duygularla tarif edilemediğini kelimelerin boğazda düğümlendiği arayanlara da anlatmaya çalıştığını ancak dilinin dönmediğini yaşadığı zoruluğu anlatırken bile zorluk yaşadığını belirtti. Gezgin çocukların tedavisine bir önce başlaması gerektiğini yerli düzene geçmesi gerektiğini aynı standatlara dönmek için uğraştığını belirtti.

FİYATLAR 2 KAT ARTTI

Uğur Gezgin en çok zorlandığı konuınun ev bulma konusu olduğunu belirtti ve ilk başta kiralık yer baktıklarını daha sonra belli bir miktar bütçe ile ev arayışına geçtiklerini fakat hem kiraların hem de satış fiyatlarının 2 kat olduğunu bunun fırsatçılık olup olmadığının sorgulanması gerektiğini ve özellikle bu konuda mazeret üretildiğini vurguladı.

Cüneyt Özdemir Uğur Gezgin’e Ayda’nın her şeyin farkında olup olmadığını sordu ve herkesin çocukların daha kolay anlatacağını söylediğini ancak dakikası dakikasına her şeyi çıkma anına kadar her şeyi anlattığını belirtti.

HASTANE ÇIKIŞI O FOTOĞRAF 

Hastane çıkışındaki o fotoğraf hakkında da konuşan Uğur Gezgin kendi arkadaşlarının bile o görüntüyü gönderdiğini bunun çok yaraladığını kendisini tanıyanların nasıl bir baba olduğunu eşinin nasıl bir anne olduğunu bildiğini ifade etti.

Gezgin, Ayda’nın 91 saat enkaz altında kaldığını ayaklarının çıktıkyan sonra yıkanmadığını bazı bakımlarının yapılmadığını ayakalarının yara oldığunu çorap giydirirken acıdığı için giydiremediğini belirtti.