Gündem

İzmir'de Yürek Yakan Trafik Kazası: Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

İzmir’in Balçova ilçesinde bir otomobil belediye otobüsüne arkadan çarptı. İzmir – Çeşme Otoyolu Üçkuyular çıkışında ilerleyen otomobil, belediye otobüsüne arkadan çarptı. Bu kazada ‘si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından  yaralılar hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kazada yaralanan hamile bir kadın ise kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

BELEDİYE OTOBÜSÜNE ARKADAN ÇARPTI

İzmir – Çeşme Otoyolu Üçkuyular çıkışında H. E. idaresindeki otomobil Balçova yönünden Konak istikametine seyir halindeyken aynı yönde seyreden İ.Ş. yönetimindeki belediye otobüsüne arkadan çarptı.

İzmir'de Yürek Yakan Trafik Kazası: Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Kazada, otomobilde bulunan Şeref Erilmez, Muammer Elekçi, Berat Süngü, Ebru Süngü, Miraç Süngü, Hüseyin Erilmez yaralandı. Kazanın meydana gelmesinin ardından hemen ekiplere haber verildi. Bu bağlamda çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HAMİLE E. S. KURTARILAMADI 

Ekipler hurdaya dönen araçta sıkışan ve hamile olduğu öğrenilen E. S.’yi kurtardı. Direkt olarak hastaneye kaldırılarak tedavisine başlanan E. S. kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Ayrıca yaralılar Miraç, ve Berat Süngü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne, Şeref Erilmez, Muammer Elekçi ve Hüseyin Erilmez ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.