Gündem

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay/Astsubay Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor

Jandarma Genel Komutanlığı, geçtiğimiz ay itibariyle sözleşmeli personel pozisyonunda görev yaptırmak üzere personel alım ilanına çıkmıştı. Ortaöğretim ve dengi (lise) okullardan mezun olmak şartıyla yapılacak olan alımlarda ilgili başvuru tarihleri ve başvuru bitiş tarihleri de aktarılmıştı.

Yapılan bilgilendirmeler ve kamupersoneli.net olarak bizimde ulaştırdığımız haberler kapsamında ilana başvurular 05 Eylül 2016 tarihi itibariyle alınmıştı. Bahsi geçen ilana başvurular; 07 EKim 2016 tarihinde sonlandırılmış; ancak gerekli açıklama tarihlerine yönelik bilgilendirmeler aktarılmamıştı.

Adayların merakla beklediği sonuçlara yönelik şuan herhangi bir bilgilendirme de yapılmış değil. Üç haftalık bir zaman dilimi geçmesine rağmen halen açıklanmayan sonuçlar nedeniyle, adaylar meraklı bekleyişlerini sürdürürlerken; sosyal medya platformları üzerinden de sonuçları beklediklerini dile getirmekteler.

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli subay/astsubay alım şartları nelerdi?

İlgili ilana alım şartları:

* Lise veya dengi okuldan mezun olmak,
*T.C Vatandaşı ve erkek olmak,
*İlgili yaş, kilo ve boy şartlarını taşımak,
*Güvenlik soruşturması olumlu çıkmak,
*Görevine engel rahatsızlığı bulunmamak olarak aktarılabilmektedir.
 

Bir Yorum

  1. Merak ki ne merak acayip sabırsızlanıyorum insAllah en kısa zamanda açıklanır ben işimden ayrıldım bu sonucu bekliyorum benim gibi bi çok insan böyle yapıyordur

  2. bu nedir ya hala acıklanmadı daha bu sınava cagırılacaklar bu kadar suruyorsa sınav sonucları kaç ay sonra acıklanır bilinmez

  3. 20 aralıkta aciklanir büyük ihtimalle. .kardeşimde girdi günlük takip ediyorum. .7 aralıkta giren var daha

  4. Acele etmeyin vardir her iste bir hayir 7 ile 15 aralik arasi mulakat sonuclari aciklanicak