Gündem

Kahramanmaraş'ta Akşam Saatlerinde Şiddetli Deprem

Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Bölgesi’nde meydana gelen depremlerin ardından bir deprem haberi de Kahramanmaraş’tan geldi. 

Akşam saatlerinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi olan şiddetli bir deprem yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) meydana gelen bu depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. İşte detaylar,

KAHRAMANMARAŞ’TA 4.8 ŞİDDETİNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile akşam saatlerinde Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD tarafından paylaşılan bilgilerde ayrıca depremin yerin yaklaşık 7 km derinliğinde meydana geldiği duyuruldu. 

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi resmi internet sayfasından Kahramanmaraş’ta medyana gelen depreme dair bilgiler paylaştı. 

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşımlarda depremin şiddeti 4.8 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi paylaşımında ayrıca depremin yerin yaklaşık 5 km derinliğinde meydana geldiğini duyurdu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA