Gündem

Kamudaki Şoförlerin Kadroya Alınmaması Hakkında Kamu Başdenetçisi Malkoç'tan Açıklama

Şeref Malkoç Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) konferans salonunda, daimi işçi kadrosuna geçen çalışanlar için düzenlenen törene katıldı ve burada yaptığı açıklamalarında personelin yeni bir statüye kavuşmasının önemli olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili olarak Şeref Malkoç açıklamalarına devam etti ve işin esasının çalışma olduğunu, bunun millete hizmet olduğunu ifade etti. Ayrıca Şeref Malkoç millete hizmetin, nerede olursa olsun çok anlamlı ve önemli olduğunu çalışan arkadaşların da statüsünün ne olursa olsun, önemli olan, bu aziz ve güzel millete verilen hizmet olduğunu vurguladı.

ŞOFÖRLERİN KADROYA ALINMAMASI DÜZENLEMENİN EKSİKLİĞİ

Bu düzenleme kapsamında emeği geçenlere teşekkür eden Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç her olayda olduğu gibi bu olayda da kendilerine göre eksikliklerin olduğunu belirtti. Bu bağlamda Şeref Malkoç kamuda şoför olarak çalışan personellerin düzenlemeye dahil edilmemesi ve bu kapsama alınmamış olmasının eksiklik olduğunu vurguladı. 

“BU DURUMU TOPLANTILARDA DİLE GETİRİYORUZ”

Ayrıca Şeref Malkoç bu kişilerin neden kadroya alınmadığının sebebini bilmediklerini ve 2017 yılında yüzde 11 büyüyen bir ülkede, dünyanın en büyük yatırımlarını yapan büyük bir devletimizin kamudaki şoför arkadaşları mutlaka değerlendireceğini ifade etti. Ayrıca Şeref Malkoç açıklamalarının devamında bu durumu toplantılarda dile getirdiklerini bildirdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA