Gündem

Kamupersoneli.net Soru Cevap Sistemi Ziyaretçilerimizin Hizmetine Sunuldu

Kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin tüm konularda bilgi alışverişinin sağlanması ve en çok merak edilen ve talep edilen konunun haber yapılarak gündeme getirilmesi için soru cevap sistemimizi ziyaretçilerimizin hizmetine sunduk.

Bundan önce sitemize ziyaretçilerimiz tarafından gönderilen geri bildirimlerde çeşitli konularda sorular soruldu ve bu soruların cevaplanıp cevaplanmadığına ilişkin takipler ise zorlaşıyordu. Konu ile ilgili olarak ziyaretçilerimizin daha rahat fikir alışverişinde bulunması ve haberleştirip gündeme getirmemizi istedikleri konuyu belirtmeleri için kamupersoneli.net olarak soru cevap sistemimizi hizmete sunduk. 

Kamupersoneli.net soru ve cevap sistemimizde her konu hakkında soru sorabilir ve sorularınızın yanıtlarını e-posta adresini üzerinden kontrol edebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net soru ve cevap sistemimizde ziyaretçilerimiz personel alım ilanları, otomobil bilgisayar, yazılım, mobil uygulamalar, ekonomi, internet, yemek tarifleri, televizyon, alışveriş, kamu personeli ortak konular, dini konular, spor, satılık ve kiralık ilanlar, sağlık ile tatil ve gezi kategorilerinde soruları sorabilir ve sorularının yanıtlarını rahatlıkla takip edebilirler.

e-POSTA ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİSİNİZ

Soru ve cevap sistemimizde sorunuzu sorduğunuzda alt tarafta bulunana “Sorum cevaplandığı ve yorumlandığı zaman bana bir e-posta gönder.” işaretine tıklayarak aktif edebilir ve sorular yanıtlandığında yanıtları e-posta adresiniz üzerinden rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. mübaşirler önümüzdeki günlerde hazırlanacak olan torba yasada hakkı olan genel idari hizmetleri sınıfını alabilecek midir.