Gündem

Kanal İstanbul projesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu : İsteseniz de istemeseniz de yapılacak!

Son zamanlarda en fazla tartışılan ve gündem olan Kanal İstanbul projesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul projesi hakkında itiraz edenlere net bir şekilde karşılık verdi.

KANAL İSTANBUL’A TEPKİ GÖSTEREN CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

Kanal İstanbul’a itiraz eden CHP ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. Ülkemizin geleceğine dair tek bir hedefi, sevdası, umudu dahi olmayan vizyonsuzların bizi engellemesine fırsat vermeyeceğiz. Muhalefetin kısır gündeminin peşine asla takılmayacağız. Çünkü bizim bunlarla boşa harcayacak, tek bir saniyemiz bile yok. Bu ülkede dikili tek bir ağaçları olmadığı halde eleştirmede önceliği kimseye bırakmazlar. ” dedi.

İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE KANAL İSTANBUL YAPILACAK

“Kimi zaman mahkeme kararlarıyla kimi zaman sokak olaylarıyla bize engel çıkardılar.” diyerek CHP’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün de aynısını Kanal İstanbul’la ilgili yapıyorlar. İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır. Hak ve halk razı olduğu sürece, CHP ve uzantılarının eleştirilerinin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti yoktur.” ifadelerini kullandı.