Kandilli duyurdu: 4,3 şiddetinde korkutan deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi, Manisa'da olan 4,3 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.SON DAKİKA DEPREM Meydana gelen deprem ilişkin bilgileri K

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi, Manisa'da olan 4,3 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

SON DAKİKA DEPREM

Meydana gelen deprem ilişkin bilgileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı. Depremin merkezi Manisa'nın Kırkağaç ilçesi olarak ifade edildi. Saat 11.32'de 4,3 şiddetinde gerçekleşen deprem kayıt altına alındı. Deprem yerin 7 km altında meydana geldi.

DEPREMİN ŞİDDETİ 4,3

Saat 11.32'de Manisa Kırkağaç'ta meydana gelen depremin şiddeti 4,3 olarak açıklandı. Deprem yerin 7 km altına meydana gelirken, herhangi bir can kaybı olmadığı bilgisi geldi.

TÜRKİYE'DE MEYDANA GELEN SON DEPREMLER

Meydana gelen son deprem sonrasında ülkemizde meydana gelen depremler araştırılmaya başlandı. İşte an itibariyle meydana gelen depremler şu şekilde:

Haber

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme