Gündem

Kanlı Ay Tutulması Saat Kaçta Başlayacak? Kıyamet Alameti İddiası

Hollandalı araştırmacılardan korkutan bir iddia geldi.

Kanlı Ay tutulmasının bugün meydana gelecek. Ayrıca Mars ile Ay aynı hizada yer alacak ve bu doğa olayının 6 ila 8 büyüklüğünde depremleri tetiklecek iddiaları konuşuluyor.

Son yüzyılın en uzun kanlı ay tutulması yaşanacak. Dünya, Ay ile Güneş’in arasına girecek ve atmosferdeki partiküller ise Ay’a en yakın noktaya çıkacak. Bununla beraber ay tutulması kırmızı olarak görülecek. Tutulma ise Mars ile Ay’ın aynı hizada olmasından kaynaklanacak.

Kanlı Ay Tutulması en iyi ortadoğu’da, Afrika’nın doğusunda ve Asya’nın batısından izlenebilecek.

TÜRKİYE’DE NEREDEN GÖRÜLECEK?

Kanlı Ay tutulması olayı Türkiye’de en iyi doğu ve iç anadolu’da izlenebilecek.

Ayrıca İstanbul ve İzmir’de yaşayanlarda tam tutulmayı rahatça izleyebilecekler.

SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kanlı Ay tutulması 22:30’da başlayacak ve 00:13’te sona erecek. Ancak bu doğa olayı felaket söylentilerini beraberinde getiriyor.

Diğer yandna kanlı Ay tutulması 1 saat 43 dakika boyunca devam edecek. Bu 21’inci yüzyılın en uzun tutulması olarak kayıtlara geçecek.

Hollandalı deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets, kişisel sitesinde bu tutulmanın Dünya’daki tektonik plakaları harekete geçireceğini iddia etti ve Dünya genelinde büyük paniğe yol açtı.

Bu hareketlenmenin 6 ilâ 8 büyüklüğünde depremlere neden olacağı öngörüldüğü belirtiliyor.

Ayrıca bu konuyla alakalı olarak; Hristiyanların kutsal kitabı İncil’ içerisinde yer alan ifadelerde ise; “Ay kan rengine bürününce felaket alametleri başlayacak” ifadelerine yer veriliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum