Gündem

Kararlar peş peşe açıklandı! Bu illerde yaşanlar dikkat! Kamu çalışanları idari izinli sayılacak!

Konuyla ilgili açıklamalar valilikler tarafından peş peşe yapıldı. Valilikler yaptıkları açıklamasında kar yağışı sebebiyle ulaşımda zorluk yaşanabileceğini belirterek, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personellerin idari izinli sayılacağı açıklandı.

zonguldak-ta-engelli-ve-hamile-kamu-calisanlarina-4884438.jpg

DÜZCE

İlk açıklama Düzce Valiliği tarafından yapıldı. Valilik yaptığı açıklamasında, “Kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak, 18 Ocak Pazartesi günü Düzce genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacaktır” ifadesini kullandı.

6003fda45542820814667155.jpg

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği ise yaptığı açıklamasında, yarın il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve idari personellerin izinli sayılacağını duyurdu. Valilik aynı zamanda, açıklamasının devamında, “Yarın yüz yüze eğitime özel ve resmi anaokulları, rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerde bir gün süreyle ara verilmiş olup, uzaktan eğitimle devam edilmesine karar verilmiştir” dedi.

KÜTAHYA

Son açıklama ise, Kütahya Valiliği tarafından yapıldı. Valilik yaptığı açıklamasında, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve kronik rahatsızlığı olan kamu personellerin idari izinli sayılacağı kaydedildi.