Gündem

Katiller Yakalandı ! Oğluna Siper Oldu Kendi Canından Oldu

GAZİANTEP’te, market alışverişine giderken kavga edenlerin otomobilden açtığı ateşten korumak istediği oğluna siper olarak yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren Mehmet Kızılırmak’ın ölümüne yol açan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Geçen salı günü özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki Mehmet Kızılırmak, eşi ve beraberinde 6 yaşındaki oğlu Barış Bayram Kızılırmak ile birlikte oturdukları Hürriyet Mahallesi’nde market alışverişine giderken, bu sırada kavga eden ve birbirini takip eden 2 otomobilin birinden tüfekle rastgele ateş açıldı. Mehmet Kızılırmak, silah seslerini duyarak oğluna siper olurken, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalara hedef oldu. Baş ve yüzünden yaralanan Kızılırmak, götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kızılırmak’ın ölümüne yol açan kavganın ardından polis tarafından soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerinin ardından polis Kızılırmak’ın ölümüne yol açan olaya karıştığı belirlenen İ.E. ve F.K.’yi Akyol Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Sorgulanmasına başlanan 2 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından; ‘Kasten adam öldürme, mala zarar verme ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçlarından adliyeye sevk edilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ölmeleri gerek bunların. o masum yavru baba şefkatinden mahrum büyüyecek…:=(((