Gündem

Kayseri Havalimanında Silah Sesleri: 2 Polis Birbirini Vurdu

Kayseri Havalimanı’nda silah sesleri duyuldu. 2 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ANADOLU AJANSI İÇERİĞİ

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, havalimanında nöbet tutan iki polis, tartışma sonucu silahla birbirini vurarak yaraladı.

DHA İÇERİĞİ

Kayseri Havalimanı iç hatlar gidiş terminalinde meslektaşı ile tartışan bir polis cinnet getirdi. Önce meslektaşını silahıyla ateş ederek yaralayan polis memuru, ardından intihar girişiminde bulundu. Yaralı 2 polis, hastaneye sevk edildi.

DHA’nın aktardığı habere göre olay bugün saat 16.40 sıralarında Kayseri Havalimanı iç hatlar terminalinde meydana geldi.

İlk bilgilere göre, havalimanda görevli iki polis arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmada polis memurlarından biri, cinnet getirerek önce meslektaşına ateş etti. Ardından da intihar girişiminde bulundu.

Yaralı 2 polis memuruna, önce havalimanında görevli diğer polisler ve sağlık ekipleri müdahale etti. Yaralılar ambulansla hastanaye sevk edildi.

KAYSERİ VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN VE İL EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM KULULAR, HAVALİMANINA GELEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Vali Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, havalimanında üzücü bir olay yaşandığını söyledi.

İki polis memurunun kendi aralarında tartıştığını belirten Günaydın, “Polis memurlarımızdan bir tanesi diğer polis memurumuzu vuruyor. Daha sonra da intihara teşebbüs ediyor. Ben olayı üniversitedeki bir programda aldım. Hemen rektörümüz ve başhekimimizle beraber acile geçtik. Polis memurumuz Eyüp Bozkurt orada. Doktor arkadaşlarımızın yoğun müdahalesi var ve acil olarak ameliyata alacaklar. Diğer polis memurumuzun da durumu ağır. Doktorlarımız ellerinden geleni yapıyor. Konuyla ilgili adli tahkikat da başladı.” dedi.

Vali Günaydın, polislerin neden tartıştığı sorusu üzerine, “Tartışmanın sebebi henüz belli değil. Soruşturmanın ilerleyen zamanlarında ortaya çıkacak. Polis memurlarımızın tecrübeli olduğu ve aralarında hiçbir husumetin bulunmadığı ifade edildi. Az önce görüntülere de baktım, birkaç dakika görüşüyorlar, ondan sonra maalesef bu üzücü olay meydana geliyor. Doktorlarımız yoğun çaba gösteriyor. İnşallah polislerimizi kurtarırız diye düşünüyoruz.” diye konuştu.

Bir Yorum