Gündem

Kayseri POMEM Müdürü Tanrıver: Hiçbir Örgüte ve Cemaate Bağlı Olmayacaksınız

4 aylık eğitimlerini Kayseri ve Yozgat POMEM’de tamamlayan polis adayları için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende açıklamalarda bulunan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver’den polis adaylarına yönelik sert uyarılar geldi.

Tanrıver orada yaptığı açıklamalarda ise;

“Size sağlanan tüm imkanlardan olabildiğince yararlandınız. Artık, çalışacağınız yerlere atanacaksınız. Okulumuzda almış olduğunuz bilgi ve beceriler size, meslek hayatınız süresince yeterli olmayabilir.

Meslek hayatınız boyunca sürekli kendinizi geliştirecek, devamlı okuyacaksınız. Sizlere görev, yetki ve sorumluluk veren tüm kanunları en iyi şekilde bilecek, meslek hayatınıza uygulayacaksınız” ifadelerinde bulundu.

HİÇBİR CEMAATE BAĞLI OLMAYACAKSINIZ

Ayrıca Tanrıver orada yaptığı açıklamalarda ise;

“Dürüst olacaksınız, kimsenin hakkını yemeyeceksiniz, kimsenin hakkını da kimseye yedirmeyeceksiniz. Hakkınızı da haddinizi de bileceksiniz. Amirlerinize, üstlerinize, meslektaşlarınıza, ailelerinize ve halkımıza saygılı olacaksınız.

Hiçbir kimse ya da örgüte, hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız.

Bağlı olacağınız tek bir yer vardır, o da devlettir. Hiç kimseye devlete el kaldırtmayacaksınız, devlete laf söyletmeyeceksiniz.

Devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri topyekun imha edeceksiniz. Gücünüzü mutlaka adaletten, hukuktan, haktan ve halktan alacaksınız” ifadelerini kullanarak uyarılarda bulundu.

Kamupersoneli.net I ANKARA