Gündem

Kendini yakan Yavuz Polat hayatını kaybetti!

CHP’li Gürsel Tekin kendi Twitter hesabı üzerinden, Mısır tezgahı olan ve zabıta tarafından el konulduktan sonra kendini yakan ve bugünde vefat eden Yavuz Polat’ın ölüm haberi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Tekin şu açıklamalarda bulundu.

‘’Yavuz Polat… Erzincan’da geçimini sağlamak için mısır satıyordu. Zabıtalar müdahale ettiler. Gece 12’ye kadar izin istedi. İzin vermediler. Tezgahına el koydular. Ekmek teknesi gidince dayanamadı, kendini yaktı. Trabzon’da tedavi görüyordu. Hayatını kaybetti.. AKP Türkiyesi..’’ dedi.

Konu üzerinden hükümete ağır eleştirilerde bulunan Gürsel tekin şu paylaşımlarda bulundu;

‘’Ballı ihaleler cukkalayanlar, hazine garantili dolarla ihale alanlar, 10 kuruşluk malı 90 liraya adamını bulup devlete satanlar, rüşveti peşin verenin “önüne yatan”lar tabi emeğiyle çalışıp, alınteri ile hayatını kazanmak isteyen Yavuz Polat’ların çektiğini anlamaz.’’

‘’Ekonominin şahlandığı, fırladığı dönemde insanlar açlıktan toplu halde intihar ediyor, babalar Meclis kapısında kendini yakıyor, emekçiler artık dayanamayıp ölüyor. Bir yazar kasa atıldı diye 20 yıldır konuşanlar, millet ölürken ekonomide işler tıkırında diye yalan söylüyor.’’ Dedi.

Kendini yakan Yavuz Polat hayatını kaybetti!