Gündem

Kırık Sandalye Hakkında İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu otogar esnafının sorularına ilişkin açıklamalarda bulundu ve bütün kiracıların muhatabının artık İBB olduğunu belirtti.

Bir gazeteci tarafıdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanlarını davet ettiği toplantıda oturduğu koltuğun kırılması sonrası yaşananlarla ilgili bir soru soruldu.

Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Oturduğumuz koltuk durup, dururken kırıldı. Sayın Cumhurbaşkanı’ israf yaptın’ dedi. Ben de ‘Bu israf değil, sandalye kırık’ dedim. ‘Olsun ikinci sandalyeye daha sağlam oturuyoruz’ dedim. Bu tabii öyle bir magazin durum oluştu. Sandalye niye kırıktı? Onu Cumhurbaşkanlığı araştırsın. ya sandalye firmasında bir sıkıntı var ya bakımını yapan da. Oturduğumuz yerler belliydi. Alfabetik sıraya göre dizilmiş durumdaydı”

Bir Yorum

  1. Sıra garibanın ekmeğinde geldi demek.kimseyi işten çikarmiycağim namus şeref sözü veriyorum dediler.Bir sürü kişiyi işten 1 mesaj ile attılar.şimdide sıra garibanın ekmeğine geldi.yarin iktidar olursalar yandık desenize.CHP demek yokluk demektir fakirlik demektir.yoksulluk demektir.1969 doğumluyum.1979 yılında ayağımdaki ayakkabilar yirtikti.açlik fakirlik vardı.herşey karaborsa fiyattan satılıyordu.İnşAllah CHP tekrar iktidar olmaz