Gündem

KİT Çalışanlarına Kadro Verilecek Mi? Başbakan Yıldırım'dan Açıklama Geldi

Zonguldak’ta gerçekleştirilen Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım burada halka hitap etti. Konuşmasında gündemin önemli meselelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında ayrıca son günlerin önemli konularından KİT çalışanlarına kadro konusuna ilişkinde açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım önemli ifadelerde bulundu.

KİT ÇALIŞANLARI KADROYA ALINACAK MI?

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında bir milyon taşeron işçisine kadro verildiğini ve sorunun çözüldüğünü vurguladı.

Başbakan Binali Yıldırım konuya dair yapmış olduğu açıklamasında ayrıca, KİT çalışanlarına yönelik bilgi kirliliği olduğunu ifade ederek sorunun halledileceğini ifade etti. Başbakan Binali Yıldırım’ın KİT çalışanlarına kadro açıklaması şu şekilde,

“Taşeronlarla ilgili problemi de biz çözdük. 1 milyon kardeşimize iş, aş, kadro sağladık. KİT’lerle ilgili ileri geri, yalan yanlış bir sürü laflar söyleniyor. Buradan söylüyorum, KİT’lerde çalışan arkadaşlarımız var. Bunların sorununu da hallediyoruz. Nasıl hallediyoruz? Mesela Kömür İşletmesine veya Devlet Demir Yollarına, başka işletmelere, bunlara kadro tahsis edeceğiz. O kadrolara öncelikli olarak yıllardan beri taşeron, alt yüklenici bünyesinde çalışan arkadaşlarımız geçiş yapacaklar. Bu kadar basit. Hayırlı uğurlu olsun.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. uygulamayı bir an önce kadroya alınmayan kit taseronları görmek istiyor.

  2. Lafa degil icraata bakarız birde vatandaşı meydanlarda azarlamaktan vazgeçin bedelini seçimde alacaksınız

  3. opera ve tiyatro daki süreli sözleşmeli sanatçılara ve bu sözleşme ile çalışan atölye elemanlarına ne olacak

  4. öğretmenevi̇nde çalişan teşoranlar haketmedi̇mi̇ bu kadroyu adam 21 gündür okulda çalişiyor o hakedi̇yor ben 13 yildir öğretmenevi̇nde çalişiyorum hak etmi̇yorum i̇lahi̇ adelet