Gündem

Kız Kaçırma Olayı Kanlı Devam Ediyor! Kurşunlar 2 Öğrenciyi Hedef Aldı

Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde mevsimlik işçi olarak görev yapan Ömer Doğan (25) akrabası olan R.D.’yi (16) kaçırdı ve olaylar ard arda gelişmeye başladı.

Olaylar Nasıl Gelişti?

Olay R.D.’nin abisinin peşlerine takılmasıyla başladı. Ağabey kaçan çiftin yollarını kesti ve ateş açtı. Kaçarken yanlarında bulunan ve aracı kullanan Ekrem Genç (40) kurşunun isabet etmesiyle hayatını kaybetti. Emniyet mensupları olaya ilişkin 13 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınların ifadesine başvurulurken bir kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. O anda ortalık tekrar karıştı ve kızın akrabaları bir silahlı saldırı daha düzenlediler. Kızın akrabaları tarafından düzenlenen silahlı saldırı da 1 polisimiz şehit düştü. Gözaltına alınan şüphelilerden Aziz Erol’da kurşunun işabet etmesiyle ağır yaralandı.

İki Öğrenci Yaralandı!

Edilen bilgilere göre taraflar 3’üncü kez tekrar çatıştılar. Bu çatışma Kanal Caddesi’nde meydana geldi ve tarafların silahlarından çıkan kurşunlar o an yoldan geçen okul servisine isabet etti. Okul servisine isabet eden kurşunlardan iki öğrencinin ağır yaralandığı bildirildi.

Bir Araçtan Üç Kişiye Ateş Açılması Sonucu Kurşunlar Servisi İsabet Etti

Milliyet’in haberine göre, 3’üncü kez gerçekleşen çatışmada, bir araçtan üç kişiye açıldı ve yoldan geçen okul servisindeki iki öğrenci yaralandı. Okul servisi şoförü silah seslerini duyunca öğrencilere eğilmeleri konusunda uyarıda bulundu. Servise isabet eden kurşunlar iki öğrencinin hafif yaralanmasına sebep oldu.

Silahlı kavganın ardından Kahramankazan’a gelen özel harekat ekipleri de olaya müdahele etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA