Gündem

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı ve Yönetiminden Örnek Davranış

Kızılcahamamlılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından Ramazan ayında iftar yemeği organizasyonu yapmak yerine ihtiyacı olan kişilere yardım yapılmasına karar verildi. Konu ile ilgili olarak karar Dernek Başkanlığı tarafından alındı. Ankara, Kızılcahamam ilçe merkezi ve köyleri de dahil olmak üzere 125 aileye Ramazan yardım paketi dağıtımına devam ediliyor.

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı 26 Mayıs 2018 tarihinde Çeltikçi, Pazar ve Güvem köyleri başta olmak üzere dağıtım yapan ekiplere bizzat katıldı. Ayrıca Beyhan Sarı köy muhtarları, dernek başkanları ve hemşehrileri ile sohbet etti.

BEYHAN SARI’DAN AÇIKLAMA

Kızılcahamamlılar Dernek Başkanı Beyhan Sarı açıklamalarında Kızılcahamamlı hemşehrileri için ne yapsalar az olacağını ifade ederek onların ülkemizin en cefakar ve vefakar insanları olduğunu ülkesine ve milletine aşık toprakların çocukları olduklarını vurguladı.

Ayrıca Beyhan Sarı söz konusu açıklamalarının devamında Kızılcahamam’ın bugün ülke yönetiminde çok ciddi söz sahibi olduğunu üst düzey bürokratlar ve iş adamları olduğunu ve bunlar sayesinde çok güçlü bir dernek olarak faaliyetlere devam edileceğini belirtti.

Açıklamalarında “Her yıl organize etmiş olduğumuz Kızılcahamamlılar Derneği Ramazan İftar Programını, bu yıl alınan karar gereği ihtiyaç sahiplerine yardım yapma şeklinde düzenledik. Çok daha verimli ve etkili olduğu kanaatindeyiz. Vatandaşlarımızın tepkileri de aynı yönde. Bizler dernek yönetimi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” ifadelerine yer veren Dernek Başkanı Beyhan Sarı tüm hemşehrilerinin hem Ramazan aylarını hem de yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ettiğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA