Gündem

Konya, Akşehir'de Trafik Kazası! Minibüs İle Kamyonun Çarpıştı 13 Kişi Yaralandı

Konya Akşehir’de yaşanan kazada 23 yaşındaki İsmail S. kontrolündeki 46 NH 458 plakalı minibüs, Karayolları kavşağında 51 yaşındaki Mustafa K. yönetiminde bulunan 42 JA 293 plakalı kamyonla çarpıştı.

Yaşanan kazada minibüs sürücüsü İsmail S. ile araçta bulunan 12 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan 13 kişi olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bir Yorum

  1. Allah yaralilarin yardimcisi olsun ama Normal kaza olmasi aksehirde şöför yok

  2. Bir kere Akşehir'in sosyal dokusu tamamen bozulmuş medeniyet yok olmuş Akşehir diye bir şey kalmamış insanlarda saygı diye bir şey kalmamış Ben bir Akşehir li olmaktan utanç duydum Umarım daha dakötú olmaz!!

  3. Aksehir de trafik kurallirina uyan nerdeyse kalmamis. Bur surucu bi hata yapiyor bi de sanki sen hatliymissin gibi diger hatasiz olan surucuye el kol haraketi yapiyor dikleniyor.basimiza cok geldi. Aksehir de trafik denetleme isleri berbat. Gereken cezalar verilmiyor.

  4. Akşehir'de sürücüler bir yaya görünce dahada gaza basıp hızla üstüne yürüyor ben bunu anlamış değilim, yayaları bir böcek gibi görüyorlar sanırım hiç bir değeri yok insan hayatının burada. Yetkililerden lütfen buna bir çözüm bulunmasını istiyorum. Allah rızası için bir çözüm.

  5. Yaralılara ALLAH tan acil şifalar diliyorum inşAllah birdaha böyle kötü kazaların yaşanmaması dileğiyle tüm hemşehrilerime geçmiş olsun