Gündem

Konya'da Bir Kadın Cinayeti Daha ! Eşini Boynundaki Eşarpla Boğarak Öldürdü

Türkiye’de her geçen ayrı bir vahşet haberi geliyor. Konya’dan kadın cinayeti haberi geldi. Konya Ereğli’de Alaaddin Karasu, bir yıl önce evlendiği Gülsüm Karasu’yu, başındaki eşarpla boğarak öldürdü.

EŞİNİ BOYNUNDAKİ EŞARBIYLA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Söz konusu olay saat 01.30 sıralarında Toros Mahallesi’ndeki boş arazide meydana geldi. Konu ile ilgili olarak eski eşinden 3 çocuğu olan Alaaddin Karasu, bir yıl önce eski eşinden 2 çocuğu olan Gülsüm Karasu ile evlendi.

Evli çift dün gece evlerinin bulunduğu mahalledeki boş arazide tartıştı. Bu tartışma sırasında Alaaddin Karasu eşini başındaki eşarbıyla boğarak öldürdü.

Olay yerinden kaçan Karasu, yaklaşık 1,5 saat sonra polis merkezine giderek, eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Polis, Alaaddin Karasu’nun söylediği adrese gittiklerinde Gülsüm Karasu’nun cansız bedenini buldu.

Bunun yanı sıra Gülsüm Karasu’nun cenazesi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve Alaaddin Karasu’nun sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Bir Yorum

  1. Siz sanıyorsunuz hep kadınlarmi haklı gelin ozaman bana yardım edin benim nasıl bir kadınla ewlendim bakın hersey ortada

  2. İnanin ole bi zor durumdayimki bu çocuk herseyın önüne geçir ama sabır sabır ya sabır nereye kadar bosanami yorum kardeşim ne yazikki hersey kadınlardan yana lütfen yardım edin

  3. Sadece kadın yada erkek haklı değil tabiki eğitim eğitim eğitim, saygı sevgi hoş görü anlayış yitirdik bu güzel duyguları

  4. çözüm öldürmek olmamalı, herkesin can sağlığı için daha ılımlı bir çözüm bulunmalı..
    böyle bir konunun üzerine bu cümleyi kurmanızın sebebi; bende aynısını yapabilirim mi? nedir yani

  5. aynı fikirdeyim aslında, nikah için istenen sağlık raporunda istenenlere birde psikiyatrik danışma dahil edilse, kişilerden sabıka kaydı istenmeli vs.vs.

    çok şey eksik aslında, kim hangisine yetişecek.. :(

  6. Kesinlikle evlenecek olanlar ruhsal olarak evliliğe hazırdır raporu almalı yazık bu caniler sahip olduğu çoluk çocuğun ruhunu öldürüp toplumda umutsuzluğu çoğaltıp geleceğimizi karartıyor .Bu cinayetler tek kişilik işlenmiş cinayetler değildir .Toplum yapısının seri katilleridir bunlar .Baba kavramına zarar veriyorlar aslında en çok zararları insan gibi insan olan babalara olan güveni herkeste azaltıyorlar

  7. Tatlı söze güler yüze kanıp iç zihniyetini tanımadığı insanla evlenen kızlarımızın en büyük hatası . Benimde 3 kız kardeşim var nasihat vermekten tükendim. Örneği yaşanan olayları illa yaşayıp ögrenecekler.En ufak bile olsa bağırma tepki kötü davranış uzak durun o adamdan erkek dediğin sert olur piskolojisini yanlış algılama bu erkek dediğin böyle CANİ olmaz.

  8. İnsanlar zaten krizden dolayı maddi açıdan evlenmekten soğumuştu. Son zamanlarda yaşanan bu olaylar yüzünden hepten soğudu. Aferin kuruttunuz Türkiyenin kökünü. Övünün.

  9. Tek çözüm var Şeriat..adı üstünde Şer'î at Allah herseye en güzel kurallari koymuş Şeriat gelmesse hicbirsey asla çözüm.olmayacak …mümkün değil…

  10. Şer'at gelmediği sürece hiçbir Şerri atamiyacak ve asla kurtulamayacaksiniz Allahın emirleri kanunları uygulanmadığı sürece herdaim ćok büyük çöküş sıkıntı mihnet belalar tum kötülükler dahada artacak..

  11. İnsan sıfatıyla ortada dolaşan şeytanlar o kadar arttı ki artık helâk bile edilmiyorlar

  12. Şerait gelince bu sefer kadınları diri dirimi gömeceksiniz??Eğitim şart

  13. Sizin ben ağzınıza sıçayım, ne lan bu cinayetler. Artık yeter,rahat bırakın şu kadınları. Sen kimsin de böyle bir şey yapabiliyorsun?