Gündem

Korkunç olay! Anne 3 haftalık bebeğini boğarak öldürdü!

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde iki haftadır şoke eden olaylar üst üste yaşanıyor. İki yıldır nikahsız birlikteliği olan kadının 3 yaşındaki oğlu Alperen’i boğarak öldürmüştü. Bu sefer aynı ilçede öz annesi, 3 haftalık kızını boğarak öldürdü.

BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRDÜ, BABASINA HABER VERDİ

İlçede iki hafta arayla ikinci vahşet yaşandı. Aynı ilçenin Kemaliye Mahallesi’nde 42 yaşındaki anne Ayşe Bülbül, babasının evinde kaldığı sırada, 3 hafta önce dünyaya gelen kızı Melek’i yastıkla boğarak öldürmeye çalıştı. Kızının ölmediğini fark edince, bu sefer boğazını sıkmaya başladı. Bebeği öldükten sonra yan odadaki babasına haber verdi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Ayşe Bülbül’ün babası, ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirtti. Polis ekipleri ise anneyi gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduğu ifade edilen ve ilaç kullandığı belirtilen anne Ayşe Bülbül’ün ifadesine devam ediliyor.

3 YAŞINDAKİ ALPEREN

Kayseri’nin aynı ilçesinde meydana gelen ilk korkunç olayda 3 yaşındaki Alperen hayatını kaybetmiş. 21 Haziran’da iki yıldır E.Ö. ile birliktelik yaşayan Harun S.A, E.Ö’nün 3 yaşındaki oğlu Alperen’i boğarak öldürmüştü. Olay, Alperen’in gömülmesinden 6 gün sonra ortaya çıkmıştı.