Gündem

Korkunç tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Türkiye bu sabaha korkunç bir tren kazasıyla uyandı.

MALATYA’DA KORKUNÇ TREN KAZASI

Elazığ’dan Malatya’ya doğru gitmekte olan bir yük treni ile Malatya’dan Elazığ’a doğru giden başka bir yük treni, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar mevkiinde kafa kafaya feci bir şekilde çarpıştı. Feci kazada her iki trenin makinist bölümleri paramparça olurken, bölgeye çok sayıda ambulans ve arama-kurtarma ekipleri sevk edilid.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kazayı gören çevre sakinlerinin de yardıma koştuğu kazada, büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı arama kurtarma ekipleri ile AFAD ekipleri tarafından demir yığınına dönen trende arama çalışmaları başlatıldı.

Korkunç tren kazası! Ölü ve yaralılar var

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İki trenin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen kazada yaralanan İbrahim Halil Kaya, Erdoğan Batar, Yılmaz Güneş ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Ayrıca feci kazada Mahmut Kaya isimli demiryolu çalışanın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca kaza sonrasında çalışmalar devam etmesine rağmen Mehmet Ulutaş isimli çalışanın henüz bulunamadığı ve ekipler tarafından bölgede arandığı bildirildi.

Korkunç tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Malatya’da kaza yapan iki trenin maden ve katı yağ taşımalarından dolayı ekiplerin çalışmalarını hızlandırdığı bilgisine ulaşıldı.

Korkunç tren kazası! Ölü ve yaralılar var