Gündem

Koronavirüs vakaları artınca, yasaklar geri gelmeye başladı! İki hafta süreyle kapatıldı!

Türkiye, Kurban Bayramı’nı Ramazan Bayramı’ndan farklı olarak kısıtlama olmadan geçirmişti. Ancak gelen görüntüler, vatandaşların tedbirlere uymadıklarını gösteriyor. Bilim Kurulu üyeleri, bu ciddi durumun 15 gün sonra koronavirüs tablosuna yansıyacağını belirtti. Son dönemde vaka sayılarının arttığı illerden biri de Konya. Gelen son bilgiye göre Hüyük ilçesinde halk pazarları 2 hafta boyunca kapalı olacak.

KONYA’DA ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Kony’da son dönemlerde vaka sayılarında ciddi artışlar yaşanıyor. Ancak vatandaşlar, artan vaka sayılarına rağmen tedbirlere uymamama konusunda oldukça ısrarcı davranıyor. Kentin en işlek meydanlarından biri olan Zafer Meydanı’nda maske takmayan ve sosyal mesafe kuralına uymayan kişiler tespit edildi.

Koronavirüs vakaları artınca, yasaklar geri gelmeye başladı! İki hafta süreyle kapatıldı!

2 MAHALLEYE KARANTİNA KARARI

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ortaören Mahallesi’nde artan vaka sayılarını önlemek amacıyla 2 hafta boyunca karantinaya alındığı ifade edildi.

2 HAFTA BOYUNCA KAPALI OLACAK

Konya’nın son günlerde en çok vaka artışının gözlemlendiği ilçelerinden biri olan Hüyük ilçesinde yeni karar alındı. Alınan karara göre ilçe merkezi ve dış mahallelerdeki halk pazarları2 hafta boyunca kapalı olacak.