Gündem

Köy sakinlerini korkutan görüntü! Yılanlar sürü halinde ortaya çıktı!

Yüksekova’da ilçe merkezine 30 km uzaklıkta olan Yürekli Köyü’ndeki Yılan Pınarı bölgesi, bugün ilginç görüntülere sahne oldu. Sürü halinde güneşlenen yılanlar, vatandaşları şaşırtıyor. Güneşlenen yılanları türü, Brezilya’nın Yılan Adası’na benzetiliyor. Bölgedeki vatandaşlar, yılanların bazen toplu bir şekilde yola kadar geldiklerini ifade etti.

İLÇE MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA

Bölge sakinlerini korkutan yılanlar Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Yürekli
Köyü’ndeki Yılan Pınarı’nda bulunuyor. Yılan Pınarı bölgesi, ilçe merkezine yaklaşık olarak 30 km uzaklıkta. Süre halinde bulunan yılanlar, bölge sakinlerini korkutuyor.

Köy sakinlerini korkutan görüntü! Yılanlar sürü halinde ortaya çıktı!

YAVRU YILANLARI GÖRMEK DE MÜMKÜN

Yoldan geçerken yılanları fark eden Nevzat Çınar isimli vatandaş, bölgede her yıl düzenli olarak bisiklet turu yaptığını ifade etti. Çınar, yapmış olduğu açıklamada şu anda yavru yılanların bile görülebileceğini “Yüksekova’ya 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yürekli köyünde her sene bulunan yılanlar bu defa yola çıktılar. Yol boyu yılanları sürü halinde görmek mümkün. Bu yılanların sürü halinde yola çıkması hem korkutuyor hem de şaşırtıyor. Bu yoldan geçenlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Şu an sürü halinde yavru yılanları görmek de mümkün” şekilde ifade etti.

Köy sakinlerini korkutan görüntü! Yılanlar sürü halinde ortaya çıktı!