Gündem

Acı haber! Doktor Yavuz Durmuş koronavirüse yenik düştü!

Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş 50 gündür mücadele içerisinde olduğu koronavirüs salgınına yenildi. Geçen yıl “Yılın Hekimi” olarak seçilen Durmuş, teşekkür belgesini Sağlık Bakanı Koca’dan almıştı.

tesekkur-belgesini-bakan-koca-vermisti-13829736-5756-m.jpg

30 GÜNDÜR YAPAY AKCİĞER CİHAZINA BAĞLIYDI

Uzman isim, 50 gündür koronavirüs tedavisi görüyordu. Yoğun bakımda gördüğü tedaviyle birlikte 30 gün boyunca da yapay akciğer cihazına bağlı olarak yaşıyordu. Mesai arkadaşlarının yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamaya Dr. Yavuz Durmuş, koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

ADI VERİLECEK

Evli ve 2 çocuk babası olan Doktor Yavuz Durmuş’un adının, Girişimsel Radyoloji Ünitesi ve İnme Merkezi’ne verilmesine karar verildi. Uzman doktor için hastanede cenaze töreni yapılacağı belirtildi.

tesekkur-belgesini-bakan-koca-vermisti-13829736-5965-m.jpg

BAKAN KOCA’DAN ÖDÜL ALMIŞTI

Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden uzman doktor, geçen yıl, 14 Mart Tıp Bayramı’nda yılın en iyi hekimi seçilmiş, ödülünü de Bakan Koca’dan almıştı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Radyoloji Uzmanı Durmuş Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Girişimsel Radyoloji ve İnme Merkezi’nin kurulmasında büyük rol oynayan Yavuz Durmuş, teşekkür belgesini Bakan Koca vermişti.