Gündem

KPSS’den 100 puan alan aday hizmetli kadrosuna atandı!

KPSS 2020/2 tercih sonuçları bugün saat 11.00’de ÖSYM üzerinden açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına TC kimlik numaraları ve ada şifreleriyle giriş yapabildi. Ancak sınav sonuçlarından ziyade, sınavdan aldığı 100 puan ile birinci olan adayın Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na hizmetli olarak atanması herkesi şoke etti.

1-7355.png

KPSS BİRİNCİSİNİN ATANDIĞI KADRO

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan 100 puan alarak birinci olarak atanan adayın atandığı kurum, sosyal medya içerisinde kısa sürede gündem oldu.

KPSS 2020/2 tercih sonuçlarına göre adayın Ortaöğretim düzeyi KPSS atama listesinde birinci olan aday, hizmetli kadrosuna atandı. 

kpss-den-100-puan-alan-vatandas-hizmetli-olarak-13866502-8992-m.jpg

Ay zamanda 2 kişilik kadroya atanan ikinci hizmetli adayın ise 98 puan aldığı tabloda görüldü.

Bir Yorum

  1. Eeee güzel yerlere hangi devletin içinde dayısı amcası olanlar atandı kim yazacak bunları

  2. Hizmetli kadrosunu ilk 30 tercih icine aday koyarsa tabiki oraya atanabilir. Tercih meselesi. Olsun devlette Hizmetli kadrosunda çalışmak, özel sektörde herhangi bir işte çalışmaktan daha iyidir

  3. Yanı adamin yoksa hicbir şeye atanamiyosun bu kadar net

  4. Kesin torpili yoktu garibim en azından hizmetli kadrosuna girmiş biz ona da giremedik. Ülkemizde ki dalavereler dönsün dursun, Allah bilir en iyi olan yerede puanı düşük olan kişi gelmiştir. Seçen kişiler kim acaba???