Gündem

Kuleli Askeri Lisesi Otel Olacak İddiaları Boş Çıktı – Bakanlık Kuleli Askeri Lisesi Konusunda Kararı Verdi

Kuleli Askeri Lisesi Konusunda Karar Verildi !   Tarihi Kuleli askeri lisesi’nin tarihi binasının özel sektöre devredilip otel yapılacağı yönündeki iddialara yanıt geldi.

Sabah gazetesinin haberine göre Kuleli Askeri Lisesi lise ya da müze olarak kamu tarafından değerlendirilecek. Türk Silahlı Kuvvetleri yapısında yapılan değişiklik ve askeri liselerin kapatılmasına yönelik kararların alınmasından sonra askeri lise öğrencilerinin ne olacağı ve tarihi Kuleli Askeri Lisesi binasının durumu merak edilmeye başlandı.

Askeri lise öğrencileri ile ilgili Milli Eğitim Bakanı yakın zaman içerisinde açıklama yapmış öğrencilerin herhangi bir problem yaşamadan puanları doğrultusunda kontenjan sıkıntısı yaşamadan tercih yapabileceklerini dile getirmişti. Kuleli Askeri Lisesi otel olacak iddialarına ise yanıt gecikmedi. Kuleli Askeri Lisesi , Milli Savunma Üniversitesi’ne devredilecek ya da askerim müze olarak devam edecek. Bakanlığın Kuleli Askeri Lisesi’ni özel sektöre devretmeyi kesinlikle düşünmediği öğrenildi.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara